Bestellen en verzenden

Betalen
Nadat de bestelling geplaatst is, wordt er per e-mail een orderbevestiging gestuurd met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden, en kan op verschillende manieren: 

Ideal
Via Ideal kan er op een snelle en veilige manier betaald worden. Het geld wordt geincasseerd door de Stichting Mollie Payments. Indien er met Ideal betaald wordt, komt de naam van  Stichting Mollie Payments op het bankafschrift te staan.

Creditcard/Paypal

​Wil je graag met creditcard betalen? Dit is mogelijk via het online betaalsysteem van Paypal. Hiermee kunnen wij betalingen ontvangen van over de hele wereld.

Bankoverschrijving
Geld overschrijven via bank/giro kan op rekeningnummer : NL36INGB0006788305 t.n.v. Stuff&Co
o.v.v. ordernummer en naam.
IBAN  NL36 INGB 0006 7883 05
BIC     INGBNL2A

Betaling bij afhalen
Wanneer de artikelen worden afgehaald, kan er betaald worden door middel van pin of contant.

Verzenden

Nederland
De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en zijn vanaf € 4,25 per pakketje. Dit is inclusief track en trace code.

Een pakket wordt standaard met track en trace code binnen Nederland verzonden vanaf €6,95 met PostNL.

Boven een orderbedrag van €100,- zijn de verzendkosten gratis.

België

​De verzendkosten zijn per product verschillend. Brievenbus zendingen gaan per gewicht en zijn vanaf €11,95 per pakketje. Dit is inclusief track en trace code.

Een pakket wordt standaard met track en trace naar Belgie verzonden vanaf €13,00. 

Boven een orderbedrag van €150,- zijn de verzendkosten gratis. 

Levertijd
Onze levertijd is tussen de 1-6 werkdagen (indien voorradig) . Al onze pakketten worden geleverd met PostNL.

Retour

Retour

​​Blijkt een artikel niet helemaal naar wens te zijn? Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen worden geretourneerd zonder opgave van reden (uitgezonderd speciaal bestelde artikelen). Deze termijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Graag ontvangen we het product in goede staat retour in de originele verpakking, op onderstaand adres:

Stuff&Co
de Els 74
5141 HN Waalwijk

Indien een artikel geretourneerd wordt, ontvangen we hierover altijd graag eerst een bericht per e-mail. Vermeld hierin je naam en rekeningnummer en om welk artikel het gaat. De kosten voor het retour sturen, zijn voor eigen rekening. Zodra het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en ontvang je het bedrag binnen 1-5 werkdagen retour op je rekening.

Klacht

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 2 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen. 

 

© 2016 - 2024 Stuff&co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel